Brankica gleda da izbegava predstavnike sedme sile, te glumica skoro nikada ne daje izjave.

Ovog puta je glumica rešila da ipak odgovori na neka pitanja, te je tom prilikom i otkrila je zašto izbegava medije i da li i dalje pažljivo bira uloge koje igra, o čemu se dosta pričalo.

Foto: V. Danilov

 

 

- Odlučila sam da budem iskrenija prema sebi i da ne radim stvari koje mi se ne rade. Kad si mlađi u toj si mašini, pa se ne snađeš najbolje u početku. Kako su godine prolazile, prosto sam odlučila da ne pravim nikakve kompromise, nego da stvarno radim uloge koje mi se dopadaju - rekla je Brankica, a onda je usledilo pitanje o njenom bivšem momku, Milošu Bikoviću.

Romansa između Brankice i Miloša Bikovića bila je glavna tema dok su bili zajedno, njihov svaki korak se pratio. Posebna pažnja se posvećivala njima jer i glumica nije želela da izgubi nevinost pre braka.

Miloš sada ima novu partnerku, Ivanu Malić, koja je u drugom stanju, a kada su je novinari pitali da to prokomentariše, Brankica je bila vidno iznervirana, te je prekinula intervju.

Foto: Instagram printskrin/ivanamalic_

 

 

- Završili smo ovde - kratko je poručila glumica i otišla.

Inače, Brankica je početkom 2023. u jednom razgovoru takođe upitana za Bikovića, ali je striktno odbila da govori o njemu.

- Ne pričam više na tu temu uopše. To su završene teme, tako da to uopšte ne komentarišem - rekla je tada Brankica Sebastijanović za emisiju "Una, due, tre".

BONUS VIDEO: