- Pitala sam se sa kim razgovara jer niko drugi nije bio tu osim njegovog oca koji je u njegovoj spavaćoj sobi pa sam slušala, čula sam ga kako govori stvari poput 'volim te više od svega', 'ti si moja srodna duša, ali ne možemo da započnemo zajednički život dok ne saznam imam li rak ili ne jer ne želim da te opterećujem'. Rekao je da su mu zakazali biopsiju i ponovio koliko voli tu osobu", ispričala je razočarana žena.

Požalila se da joj muž nikada nije izjavio beskrajnu ljubav niti ju je zvao srodna duša pa je bila zbunjena onim što čuje, a onda je shvatila.

Žena je dalje objasnila da su ona i njen suprug zajedno brinuli o njegovom 87-godišnjem ocu i da imaju odraslu decu koja ne žive u blizini. Pre više godina uhvatila je svog supruga kako koristi stranicu pod nazivom "pronalazač prijatelja za odrasle", ali da su uspeli da reše probleme.

Foto: Profimedia

 

Kada je saznala za njegovu prvu preljubu, kreirala je profil na toj stranici i dopisivala se sa njim pod lažnim imenom. Dva meseca nakon lekarskog pregleda potvrdila je sumnju da on ima drugu ženu. Ali tada nije imala snage za lažno predstavljanje ne bi li saznala što više detalja.

Istina je da ju je muž varao 30 godina. Pitala je ljude na Reditu šta da radi - da mu kaže da je otkrila sve ili da se pretvara.

"Tvoj poklon za 60. rođendan tebi bi da bude sloboda", "Suoči se s njim što pre", "Ispitajte finansije možda je preuzeo neke poteze jer on želi da vas ostavi", glasili su neki od saveta.

BONUS VIDEO: