Malo ko zna kako su odlučili da on bude baš njen na venčanju, a o tome su u više navrata govorili javno.

Naime, sve je počelo šalama na jednom rođendanu gde su Filip i Aleksandra sedeli prekoputa Ace.

Foto: ATA images

 

 

- Ja kada sam video njih dvoje, ja sam rekao Filipu "Gotovo, vodi". NJima je ljubav iz očiju izlazila, ko god je video, a i sada, vidi koliko se vole. Filip je rekao tada ako tako bude, da ću ja biti kum - rekao je Aco u emisiji "Premijera Vikend Specijal" svojevremeno i dodao:

- Ja Aleksandru, ona me kritikuje, ali ja joj objašnjavam da mora da shvati... Aleksandra i moj kum Mrva su mi svetla tačka u mom životu. I svi ostali naravno da ih volim, ali su negde daleko, a oni su mi tu - rekao je on tada.

Foto: ATA images

 

 

Aleksandra nikada nije krila koliko je ponosna što je baš njega odabrala za tu bitnu ulogu u njenom životu.

- Ja imam tu sreću da mi je Aco kum, da poznajem Saleta, da poznajem ljude koji imaju ozbiljne karijere i mogu mnogo da naučim, volim da sednemo da pevamo, ali volim i da slušam ono što imaju da mi kažu - rekla je ona tada.

- Gledao nas je sve vreme i rekao mi "Svadba, ti si gotov" - ispričao je svojevremeno Živojinović u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Foto: ATA images

 

 

- Ponavljao je to sve vreme. Nisam znao šta da mu kažem. Mislio sam u sebi, kako se zabavljamo tek deset dana i ni meni ni njoj svadba tad nije padala na pamet. Kad smo krenuli, Aleksandra i ja smo mu rekli "Ako stvarno bude svadba, ti ćeš biti kum" - rekao je Filip kome je na venčanju kum bio Miloš Teodosić.

BONUS VIDEO: