Vanserijska fudbalska karijera, učinila je da Piksi ima veliku podršku u svojoj supruzi Snežani Stojković, koja je bila uz njega u momentima kada je sve bilo idealno, ali i u onim trenucima kada niko nije verovao u njega.

Snežana je u više navrata istakla da je njihov brak bio turbulentan.

Ona je danas najponosnija supruga na svetu i uvek je uz svog muža kada se slave pobede, ali i kada mu treba uteha nakon nekog poraza.

Foto: D. Milovanović

 

- Posle izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tešim i ponekad 50 puta slušam istu priču. Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji postoji posle tolikih godina - ispričala je Snežana.

Međutim, postojali su trenuci kada su bili na korak do razvoda, ali to nikada nisu činili, već su zajedničkim snagama uspeli da prevaziđu sve poteškoće.

- Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: "Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam". Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine - rekla je Snežana koja sa Piksijem ima ćerke Anju i Andreu, kao i sina Marka, ali posebno ih je oplemenilo i promenilo to što su postali baka i deka dolaskom unuke Indije Rouz.

Foto: Arhiv Novosti

 

Par je pre više od trideset godina stupio u građanski brak, a tek pre tačno deset godina doživeli su i crkvenu ceremoniju. Venčali su se u junu 2011. godine u ruskom pravoslavnom hramu Aleksandar Nevski u Parizu. Ceremoniji popularnog para prisustovalo je pedesetak bliskih prijatelja, a mnogi su samo za ovu priliku stigli iz Beograda. Iako su već dugo bili u braku želja im je bila da se zavetuju i pred Bogom. Mladina kuma tada je bila Ivana Mišković -Karić, a mladoženjin svedok Dragan Trivan.

 

(Story)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".