Mladi fudbaler Kordobe Alvaro Prieto nestao je u četvrtak. Cela Španija digla se na noge, danima se tragalo za osamnaestogodišnjim sportistom, ali od njega nije bilo ni traga, ni glasa.

A onda je jutros, u napuštenom vozu između dva vagona, pronađeno telo.

Mediji prenose da je Prieto bio u noćnom provodu u Sevilji sa prijateljem, nakon čega je trebalo da se vrati kući u Kordobu. Prema pričama svedoka, izgleda da je imao problema da uđe u voz na stanici Santa Husta zbog istrošene baterije na telefonu, pa nije mogao da dokaže kondukterima da je kupio kartu.

Pokušao je da dođe na peron nelegalnim rutama, ali i u tome je bio sprečen. Navodno, kasnije je viđen u aveniji koja ide paralelno sa autoputem između Sevilju i Kordobe. Međutim, kamere ga nisu snimile. Šta se dalje dešavalo, nije poznato. Pronađeno telo je identifikovano i, nažalost, u pitanju je Alvaro.

Španski fudbal danas je zavijen u crno. Za mladim fudbalerom žali i Nemanja Gudelj, zvezda Sevilje, koji je na Instagram storiju objavio njegovu fotografiju sa tužnim crnim srcem.

Foto: Instagram printskrin/nemanjagudelj

 

 

Nemanjin brat Dragiša takođe igra za Kordobu, ali za prvi tim. Prieto, čija se smrt trenutno vodi kao misterija jer nije utvrđeno šta se dogodilo, bio je član mlađe ekipe.

(Hello)

BONUS VIDEO: