DŽejla važi za jednu od najtalentovanijih mladih pevačica na ovim prostorima, a svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, pogotovo kada je u pitanju ljubav. 

Sada je rešila da otvori dušu, dala je komenatar na njen dolazak iz Španije na naše prostore: 

- Nisam ja samo u Srbiji, poslovno sam ovde, ali sam dosta vremena u Sarajevu. Donedavno sam živela u Barseloni, a sad sam se vratila na staro. Sad je mnogo lakše, imam onlajn predavanja, lap-top je stalno sa mnom. Roditelji žele da završim fakultet, nikad nisam ni htela da prekinem. Svesni su da je bolje da studiram onlajn, roditelji su od početka verovali u mene, imamo zdrav odnos - istakla je DŽejla.

Pevačica je priznala da je bila zaljubljena, ali sada nije: 

- Nisam zaljubljena, ali sam bila. Nije me uzdrmao raskid. Na nekim poljima ide, a na nekim ne. Promenljiva je situacija. Nemam tip, ali mora da bude ambiciozan i da se trudi, da radi. Mora da bude jači od mene emotivno. Ja, evo, pet dana već plačem. Za sve ikad! Šta god vidim, šta god pročitam, baš sam ranjiva ovih dana - priznala je pobednica "Zvezda Granda" za "Blic".

Potom je otkrila svoje mišljenje o Aleksandri Prijović: 

- Bila sam u Beogradu na njenom koncertu, ići ću na još jedan. To je jedan ogroman uspeh. Otići ću i na sarajevski koncert. Ona ima koncerte i u Nišu! Vredi otići na tako nešto - kazala je Ramovićeva, pa zapevala Aleksandrin hit "Sve po starom".

BONUS VIDEO: