Od kratkih flertova do raskinutih veridbi, Metju Peri se zabavljao sa mnogim ženama i u Holivudu, i izvan njega. Glumac je iznenada preminuo u svom domu, nakon što se javio na Instagramu sa mesta smrti, a iza sebe, koliko je poznato, nije ostavio partnerku.

Foto: Profimedia

 

 

Ipak, on je otvoreno govorio o najvećim ljubavima svog života, kao i o svojoj borbi sa zavisnošću, u memoarima "Prijatelji, ljubavnici i velika, užasna stvar" iz 2022. godine.

On je bio u emotivnim vezama s najlepšim ženama sveta, a ovo su samo neke s kojima su ga povezivali.

DŽulija Roberts (1995-1996)

Metju Peri i DŽulija Roberts zabavljali su se devedesetih godina, a počeli su da se zabavljaju u periodu kada je ona odglumila ulogu Suzi Mos, upravo Čendlerove simpatije u seriji "Prijatelji":

Foto: Jutjub printskrin

 

 

- Zabavljanje sa DŽulijom je bilo previše za mene. Konstantno sam bio uveren da će raskinuti sa mnom - pisao je Metju.

Jasmin Blit (1996)

Kao i u seriji "Prijatelji", što je bio slučaj sa likom Čendlera, i pravi Metju Peri je obožavao Jasmin Blit iz "Čuvara plaže". Romansa je bila kratka, ali Čendler je u seriji nastavio da pokazuje koliko mu se Jasmin dopada, što znaju svi fanovi serije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Grodensky (@joered14)

 

Niv Kembel (1998)

Zvezda "Vrisak" franšize zabavljala se sa Metjuom krajem devedesetih dok su zajedno snimali film "Troje za tango". Ipak, raskinuli su pre nego što je film uopšte i zaživeo u bioskopima!

 

 

Mejv Kvinlan (2002-2003)

Glumac je imao prvu ozbiljnu vezu sa zvezdom sapunica, a ne zna se šta je uzrok njihovog raskida, mada se verovalo da su raskinuli u miru i u dobrim odnosima.

Loren Grejem

Sa zvezdom "Gilmorovih devojaka" zabavljao se 2003. godine, ali nije potrajalo, a veruje se da je i sa njom ostao u dobrim odnosima.

Foto: Profimedia

 

 

Rejčel Dan

Sa odbojkašicom se zabavljao 2003. godine, kada se završilo snimanje "Prijatelja". S njom se javno pojavljivao, govorio koliko je vezan za nju i da ne želi da bude sebičan u toj vezi. Međutim, nije uspela da ga odvede pred oltar. 

Lizi Kaplan (2006-2012)

Sa zvezdom fillma "Mean Girls" se zabavljao šest godina i to je bila njegova najduža veza. 

 

 

Moli Harvic (2018-2020)

Ovo je poslednja njegova javna veza. S Moli se verio, a veridbu su raskinuli posle 6 meseci, nakon čega je poželeo Moli sve najbolje.

Kortni Koks?

Metju Peri i Kortni Koks uvek su bili u fenomenalnim odnosima, još otkako su krenuli sa snimanjem serije "Prijatelji". Kako na malim ekranima, gde su glumili najbolje drugare koji se zaljubljuju i venčavaju, tako i van seta - uvek su se odlično slagali.

Foto: Instagram printskrin/screamarchive

 

 

Ipak, svojevremeno je isplivala navodna tajna, čuvana već dugi niz godina. Naime, kako strani mediji tvrde, Peri je oduvek bio zaljubljen u Kortni.

- Uvek je bio zaljubljen u nju. Nikada nije uspeo da je preboli - rekao je izvor za inostrane medije.

BONUS VIDEO: