Književnica Vedrana Rudan nedavno je bila gost u emisiji "Novo jutro sa Srđanom". Očekivano, poznata dama nije propustila priliku da suptilno prozove voditelja Srđana Predojevića.

Rudanova je na samom početku iznela zamerku na račun popularnog TV formata i njegovog domaćina, te je Predojević u pravom trenutku sprečio veći sukob u programu uživo.

- Zašto se vaša emisija zove "Jutro sa Srđanom"? - upitala je Vedrana namršteno u prvom minutu pred kamerama.

- Hoćete vaše ime da ubacim? - uzvratio je Predojević.

- Ne, nego imate dve koleginice. Lepše su od vas i verovatno stručnije. Vi ste pilot, ne novinar. Hoćete li promeniti nešto? - nastavila je Rudanova.

- Razmisli ću. Hvala na sugestiji - nadovezao se Srđan, te započeo novu temu kako razgovor ne bi otišao u neprijanijem pravcu.

Da podsetimo, nije ovo prva "strelica" Vedrane Rudan kada gostuje kod Srđana Predojevićam, u jednom od pređašnjih gostovanja mu je poručila da je retardiran:

- Hvala vama što ste me pozvali i što ste me krivo najavili i rekli ste da sam Vesna i da se iz Zagreba, ali uglavnom su voditelji retardirani... Jest da vi ne čitate knjige, ali ste nešto čuli o tome - rekla je pre nekoliko godina Rudanova.

(Srbija Danas)

BONUS VIDEO: