Komšinica je ekipi novinara Kurira otkrila nove detalje tragedije u porodici slavnog harmonikaša. Mirkov sin je pronađen ukočen, u svom stanu. 

- Upravo sam išla da izjavim saučešće Jaci, Aleksandrovoj majci. Tragedija. Ona je žena van sebe od šoka. Na lekovima je, ne prestaje da plače. Aleksandar je tu živeo sa majkom u stanu, baba je preminula pre dve godine. Ništa se ne zna još šta se desilo i zbog čega je preminuo. Majka ga je našla mrtvog ujutru, nije mu bila spasa. Normalno je otišao da spava i više se nije probudio. Infarkt sigurno, sve više mladih tako ode. Rekla mi je da se žalio da ga boli glava poslednjih nekoliko dana, ali ko je mogao da pretpostavi da će se ovo desiti? Ovako nije bolovao, bio je zdrav i prav mladić. Vredan. Svi su ga u zgradi voleli. Ni Mirko nije ništa bolje, i on je čovek zanemeo od bola, od stresa je hitno hospitalizovan - rekla nam je potresena žena, a onda nam otkrila i detalje o sahrani:

Foto: Jutjub printskrin/Grand Online

 

- Sahrana će biti najverovatnije u sredu, čeka se da se završi obdukcija. Od toga sve zavisi - rekla nam je ona na kraju.

BONUS VIDEO: