Ipak, jedna gospođa je izazvala pravu buru na internetu rekavši da stalno savetuje ćerku - da se bogato uda.

Kako sama mama ističe, ona bi volela da je imala od strane njene majke savete poput "novac je važan" i slično, jer smatra da novac može kupiti sreću, piše "Dejli Mejl".

Veličanstvena kuća okružena dvorištem koje ima nekoliko hektara, električni automobil koji stoji na šljunkovitom putu, pun garderober dizajnirane odeće, cipele i tašne, a po kući trčkara čopor pasa Sveti Berdudli (spoj Svetog Bernarda i pudlice). Tome dodajte i put za praznike po inostranstvu uz nezaboravno letovanje i skijanje.

Ovo navedeno je samo želja Lare, 17-godišnje devojke koju majka uči da "puca na visoko". Na društvenim mrežama odaje svoje zamisli gde će se udati kao i kako će joj se zvati deca. Jedino što ne zna jeste ime muža, ali ono u šta je sigurna jeste da mora da ima pozamašnu svotu na bankovnom računu.

I Lara se ne stidi što ide okolo i priča da će se udati za bogatog čoveka, a u svemu tome ima podršku majke.

- Da se razumemo, ja joj ne govorim da batali školovanje, sedne i čeka da joj onaj pravi naiđe. Ne, ja želim da ona ima nešto svoje, da bude visoko obrazovana, ali da ipak razmišlja malo unapred i bude adekvatno obezbeđena. Želi da studira klasičnu književnost, ali i da završi prava - kaže Larina mama.

Poznaje, kaže, prijatelje koji su imućni i imaju srećne brakove, dok poznaje i one koji žive po tuđim stanovima i sreća im i nije baš dobar prijatelj. NJena ćerka će biti obrazovana i jednostavno ne ide da pored sebe ima muškarca koji joj ne može pružiti sve potrebno.

- LJudi me smatraju antifeministkinjom govoreći da Lari činim medveđu uslugu, ali bih jako volela da ne mora u budućnosti mnogo da razmišlja o novcu - rekla je majka koja priznaje da je grešila u prošlosti kada je ljubav u pitanju i da ne želi da njena naslednica krene njenim putem.

Podstiče decu da "nastoje da budu najbolji" jer je prilično dobar moto za život.

BONUS VIDEO: