Naime, radi se o filmu "Nije vreme za umiranje" (engl. No Time to Die). Ovaj film je dvadeset peti u seriji DŽejms Bond producenta "Eon Productions"-a. Peti je film u kom igra Danijel Krejg kao izmišljeni agent MI6-a, koji je prethodno izjavio da će ovo biti njegov poslednji film u popularnom serijalu. Režiser je Keri Fukunaga premu scenariju Nila Pervisa, Roberta Vejda, Fukunage i Fibi Voler-Bridž. Svoje uloge ponavljaju Lea Sedu, Ben Višo, Naomi Haris, Rori Kinir, DŽefri Rajt, Kristof Valc i Rejf Fajns, kojima se pridružuju Rami Malek, Lašana Linč, Ana de Armas, Dali Bensalah, David Densik i Bili Magnusen kao nove uloge.

Na kraju ovog filma, prvi put vidimo veliki šok! Bonda ubija negativac Safin nakon što "agentu 007" ne uspe da ga inficira bočicom koja sadrži nanobote i žrtvuje svoj život kako bi ostvario misiju. Ni takav heroj nije uspeo da preživi "godinu korone".

Ko je novi Bond? 

Glumac Danijel Krejg, rekao je da mu je ovo poslednji "007" projekat, a pitanje ko će ga naslediti ostalo je otvoreno. Na kraju filma, Bondova ćerka nagoveštava ko je novi Bond. Strani mediji sumnjaju da je to upravo ona. Ženski DŽejms Bond stvarno bi bio presedan u istoriji kinematografije, nadamo se pozitivan.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".