Manekenke i top modeli oduševljavaju svojom pojavom na pisti, a neretko i kada ih vidite negde u javnosti jer izgledaju besprekorno i atraktivno u kakvoj god bili odeći. Iako je neočekivano da vidite manekenku u trenerkci, jedna od njih je odlučila da skine sportsku odeću na sred ulice pred očima prolaznika i da ispozira u atraktivnom i luksuzno čipkanom donjem vešu. Iako su mnogi mislili da je "obična" devojka koja je prihvatila izazov i da na nekoliko minuta bude poznata, reč je ipak o profesionalnom modelu koji je napravio na ulici pravu pometnju.

Iako ju je većina videla poput drugih devojaka u komfornoj odeći, nikome nije bilo na kraj pameti šta se iza toga krije. Atraktivna manekenka je polako skinula zelenu trenerku sa sebe, izula patike i ostala je u čipkanom belom vešu koji je isticao njenu atrktivnu preplanulu figuru. Lepotica je prošetala u tome najverovatnije za potrebe reklame, a poznati fotograf Henri DŽimenez Kerboks je to uspeo da zabeleži okom objektiva.

Ona je koračala ulicama samopouzdano sa cvećem u rukama, međutim, oduševljeni izrazi lica muškaraca sa strane nisu prošli neprimećeno. Dok je ona pokušavala da ostane na visini zadatka i da odradi profesionalno svoj posao, muškarci su prilazili fotografisali i smeškali se, a čulo se i poneko dobacivanje.

Međutim, niko nije mogao da predvidi šta će se dogoditi. Na kraju seta lepotici je prišla njena devojka koja ju je poljubila što je mnoge ostavilo u šoku. Snimak je na društvenim izazvao pažnju pratilaca koji su komentarisali i model i njenu ljubav.

- Vau...toliko je divna...

- Zaista si anđeo.

- Svi pričaju o lepoti devojke. Mene je začudila žena koja joj je potrčala u zagrljaj na kraju.

- Zaista predivna žena

- Jaooo ali kraj.

- Zaista savršenost koju može da da Bog- bili su neki od komentara.

BONUS VIDEO: