Mlada zvezda DŽejla Ramović je pojavila na muzičkoj sceni tokom muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" u kom je pokazala izuzetne vokalne sposobnosti sa samo 16 godina. NJena mentorka je bila Marija Šerifović sa kojom je bila u odličnim odnosima, a zbog koje su je dovodili u razne priče. Od tog trenutka, DŽejla se trudila da ne privlači medijsku pažnju ničim drugim, osim moćnim glasom. 

Međutim, kako je odrastala, Ramovićkina lepota je svakim danom dolazila do izražaja. Ona je u septembru zasenila svojim lepotom na Venecijskom filmskom festivalu. 

Ipak, zli jezicu pronašli su ponovo način da pričaju loše o njoj. Neki od njih posumnjali su da je pevačica radila estetske intervencije na sebi. Ona je poznata po zelenim očima, svetloj kosi i idealnim crtama lica, koje su retke u vremenu savremenih tehnologija, kada je bilo koji nedostatak na licu ili telu moguće korigovati. 

Ako pogledamo ranije DŽejline fotografije, videćemo da je njena lepota pravi dar prirode. 

- Draga DŽejla, imala sam tu čast da budem na tvom i Halidovom koncertu u Koldingu i samo reči hvale imam za tebe. Možeš da budeš primer svim devojkama i devojčicama svojim ponašanjem, stajlingom, glasom, držanjem i ponašanjem na sceni. Ja sam prosto oduševljena tobom.- piše u jednom komentaru na Instagramu. 

BONUS VIDEO: