Glumac Milan Vasić igrao je glavnu mušku ulogu u drugom delu filma "Zona Zamfirova", međutim, kako kaže on i njegove kolege koje su igrale u ovom ostvarenju još nisu isplaćene.

Foto: ATA images

 

- Nisam isplaćen nijedan dinar. Mislim da sam čak i u gubitku. Rekao sam producentu da me se ne plaši jer ga neću tužiti. Jedino treba da se plaši boga, jer on sve vidi. Svako može da prevari nekog. Dao sam sto posto od sebe, uživao sam u snimanju, ali da tako nešto neko uradi, besmisleno mi je. Pogotovu glavnom glumcu koji je nosio ceo film. Jadno je to. Svima kažem da me se ne plaše, neću da se bunim - rekao je Milan Vasić.

Podsetimo, Milan Vasić se pre nekoliko godina pobio sa producentom filma “Zona Zamfirova”, Miroslavom Mitićem. Problem je nastao kada je Vasić video raspored gradova koji mora da se poseti.

“Da, sve je tačno! Milan me je pretukao. Jedino što me teši jeste da je film na pretpremijerama u Senti, Vranju, Aleksincu i Pirotu dosad pogledalo više od deset hiljada gledalaca”, izjavio je Mitić, piše Kurir, dok je Vasić ovu priču demantovao.

“Ako možeš da se tučeš i pevaš do pet sati, onda svaka čast. Ko je to bre izmislio da se producent i ja tučemo“, rekao je tada Vasić.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".