Aleksandrin deda Bora i otac nisu bili uopšte imali dobru komunikaciju. Bora je jednom prilikom izjavio da je pucao na Nedeljka Prijovića. 

- Ja sam nju podigao. Otac joj nikad ništa nije kupio u životu. NJena majka Borka se rastala od njega zato što je svetski lopov. Krade i pljačka sve. Jednom sam pucao u njega zato što mi je krao novac iz kuće. Pištoljem sam ga isterao iz doma, na kapiju. I sada ih je ostavio bez ičega. Volim da pijem, a voleo sam i da tučem. Po ocu sam Rom, a po majci Srbin. Moj otac je bio sa Romkinjama, išao je sa raznim ženama, ali nije on njih silovao. Jedan je počeo da ga tuče zbog toga, a onda sam mu sekirom odsekao nogu i ruku, krv je lila ulicom u Belom Manastiru. Iskrvario je do bolnice. Ubio sam ja dvojicu tada. Četrnaest godina sam proveo na robiji - izjavio je deda Bora par godina pre nego što je napustio ovaj svet. Pevačica je tada izjavila da deda priča nepovezane stvari, ali  mu nije zamerila:  

- Moj deda govori nepovezane stvai, danas kaže nešto, sutra ne zna šta je rekao. Čovek ima više od 70 godina. Iako su mu odsekli nogu, on i dalje pije, imao je moždani udar. Deda mi je Rom, naka nije. Filip i Brena to znaju i ne smeta im. Ponosna sam na svoje poreklo. Deda lupeta i da je ubio nekoga. Tatu je povredilo to što je rekao da me je ostavio kad sam bila beba, a istina je da su se razveli kad sam imala tri godine. Ja se redovno viđam sa ocem. Jedino što je tačno je da nisam završila srednju školu, ali planiram da je završim vanredno - jednom prilikom je priznala pevačica za Svet. 

 

Kada je preminuo Aleksandrin deda, pevačica je priznala da je izuzetno vezana za njega:  

- Mili moj dekice, otišao si mi juče... Mnogo ćeš mi nedostajati... Ne mogu da ti opišem moju tugu i bol. Nadam se da ti je tamo negde bolje i da te anđeli čuvaju... Voli te tvoja unuka najviše na svetu, dekice moj. Zauvek - glasila je tad njena poruka. 

BONUS VIDEO: