Željko Šašić se posle duže pauze vratio u javni svet, te se može pohvaliti i te kako posećenim nastupima koje gotovo svakog vikenda ima u brojnim zemljama.

Neretko veseli beogradsku publiku, a nedavno se prisetio i svojih početaka, kao i devedesetih godina kada je bio jedan od popularnijih pevača na domaćoj sceni.

Foto: ATA images

 

"Stalno me teraju da snimim ovo ili ono. Aktivan sam, pa videćemo šta će biti. Kad smo mi radili devedesetih bile su marke, mnogo su se lakše marke zarađivale nego evri, a mnogo su više vredele. Čini mi se da se lakše zarađivalo. Moja cela ploča kad sam se pojavio je bila hitična. 'Gori more', 'Crna ženo', 'Ko na grani jabuka', specijalno je sada oživeo 'Metak' recimo... Mogao si da kupiš fiću ili keca nekad od tih para, moj prvi auto je bio kec, nije bio skup, ali je radio posao", započeo je.

Foto: ATA images

 

"Bilo je pucnjava, tu sam negde bio. Ja sam nenormalno brz i veruj mi kad je frka biću prvi... Neću stati ispred metka da ga zaustavim. Nisu me čuvali opasni momci, to su mi bili drugovi. To je bilo poštenije nego sad", rekao je pevač i progovorio o koleginicama i glasinama da je bio miljenik među pevačicama u mladosti.

Takođe, Željko je spomenuo i kako su ga svi gledali kada izađe na piće sa Cecom Ražnatović sa kojom je otkako su objavili hit pesmu "Ko na grani jabuka", postao veliki prijatelj.

"Znaš ono kad si mlad i popularan, bilo je toga... Nije ih tada mnogo bilo... Sve su bile mlade, lepe, zgodne. Izađem s Cecom na piće u centar grada, svi me gledaju, mrze me", kaže Šašić.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".