Anonimna žena iznela je situaciju na jednom internet forumu.

- Izgubila sam majku pre nekoliko dana, imala je rak. Učestvovala sam u njenoj nezi, a moj muž je bio od velike pomoći poslednjih nekoliko meseci. Voleo je moju majku ili sam bar tako mislila - napisala je ona. - Pomagao mi je da čuvam njenu kuću, posećivao ju je svaki dan, čistio joj dvorište. Šetao pse, rešavao njene finansije. Nikada se nije žalio na napore koje ulaže ili vreme koje je trošio da joj pomogne - naglasila je ona.

Kako je suprug svakodnevno bio izuzetno pažljiv, pitanje koje je postavio nakon informacije o smrti njegove svekrve šokiralo je ženu.

Foto: Profimedia

 

- Vest o njenom odlasku dobila sam u 18.00. Moj muž je došao kući 30 minuta kasnije. Kada sam sišla dole, lice mi je bilo veoma rečito, ali on to nekako nije primetio. Slobodno je pričao o tome koliko mu je dan dug i naporan i nije primetio da nisam progovorio ni reč. Progovorila sam i rekla mu da je moja mama upravo preminula. Pitao je kada, a ja sam mu rekla pre otprilike sat vremena. Nagnuo se unazad i dugo zurio u mene, a onda je rekao, pa šta ima za večeru? – opisala je ona situaciju.

Nakon što je video njenu reakciju, muškarac je pokušao da objasni da su uvek jeli pre odlaska u bolnicu, ali to nije smirilo ljutu suprugu. Žena je počela da vrišti i optužuje partnera za nedostatak saosećanja.

- Napade je odbijao pričajući kako je radio bez prestanka ceo dan, a da nije imao vremena da jede ništa - rekla je njegova supruga.

Foto: Profimedia

 

- Onda je pričao o svemu što je učinio za mamu i kako nikome ništa ne duguje. Rekao je da mu je žao što je morao da jede kada je došao kući gladan nakon što je radio mnogo sati - dodala je žena.

Muškarac je stav svoje supruge nazvao nepravednim i dodao da nije trebalo da reaguje ovako prema njemu samo zato što je uznemirena. Ni posle sahrane, napetost između njih dvoje nije nestala. Stav žene kritikovala je njena sestra, koja se prisetila koliko je truda njen muž uložio u brigu o pokojnoj svekrvi.

Velika većina korisnika interneta podržala je autorku ove ispovesti. Šta vi mislite o muževljevoj reakciji?

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".