Muškarci rođeni u ova četiri znaka su stvoreni za dug i srećan brak: 

Bik

Pouzdan, pošten i romantičan u srcu, muškarac Bik zna kako da pokaže ljubav i usreći svoju ženu. U odnosima traži stabilnost i to je ono što ga najviše inspiriše. Držaće vas blizu, paziti i maziti vas.

Lav

Muškarac Lav je odan do srži i ima dubok osećaj razumevanja za svoju partnerku. Vole da se dive i obasipaju svoju izabranicu pažnjom i sa puno privrženosti. Lavovi će razmaziti svoje supruge tako što će im davati tone poklona, voditi ih u kupovinu ili čak isplanirati zajedničko putovanje! Oni su takođe velika podrška.

Foto: Profimedia

 

Rak

Muški Rakovi vole sve vezano za ljubav, a vreme provedeno sa njima je uvek zabavno. Jako su emotivni i privrženi. Vole da obasipaju partnerku ljubavlju i provode kvalitetno vreme s njima. Pošteni su, veseli i pozitivni te bi sve učinili kako bi usrećili svoju partnerku.

Ribe

Muškarci Ribe vole da udovoljavaju i usrećuju svoje bližnje. Nikad im nije problem da naprave ono malo ekstra kako bi usrećili svoje partnerke te kako bi se one osećale voljeno i cenjeno. Pobrinuće se da uistinu budu tu za njih kao stubovi snage i podrške. Uvek su spremni da budu rame za plakanje i oslonac svojim partnerkama i svim bližnjima. 

BONUS VIDEO: