Dragan Stojković Piksi, odgovorio je na izjave Nemanje Vidića, proslavljenog srpskog fudbalera, u kojima se spominjala zarada selektora i stručnog štaba naše fudbalske reprezentacije.

Foto: Profimedia

 

Intervju Nemanje Vidića za „NIN“ izazvao je mnogo pažnje u fudbalskom svetu Srbije, pa je i Piksi odlučio da se oglasi.

Naime, Vidić je rekao da je iz budžeta FSS za potrebe selektora i stručnog štaba „A“ reprezentacije izdvojeno 16 miliona evra za dve godine. Selektor Piksi je, kao i FSS, rekao da to nije tačno, ali je propustio priliku da precizira brojke i otkloni (bar neke) sumnje.

Foto: MV

 

„Nije“, odgovorio je Stojković na pitanje novinara „Žurnala“.

Nije se tu zaustavio, ali nije otkrio ni istinu do kraja.

„Ako Vidić izađe sa informacijom gde se pominju selektor i stručni štab, onda mora da stoji iza toga. Radi se o klasičnoj obmani i zbunjivanju javnosti. On u tim godinama i sa takvim ambicijama ne sme da dozvoli nešto tako. Na kraju krajeva, da sam zaradio ne 16, već 116 miliona evra, u čemu je problem? Čiji je to novac, ko je te pare uneo u Savez? Nije to državni novac?“, uzvratio je Piksi pitanjem.

Nije hteo da pricizira zaradu.

„Mogu tačno da vam kažem koliko smo zaradili, ali čemu to“.

Nastavio je o Vidiću…

„Postoje poreski organi, tačno se zna koliko smo platili njima. Ne znam da li je Nemanja izmanipulisan, da li postoji grupacija koja ga je navela da kaže tako nešto“.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".