Istina je, međutim, da je Mina samo njen nadimak.

Glumica Mina Lazarević od početka karijere važi za jednu od omiljenih domaćih glumica, kako pozorišne, tako i televizijske publike, a u poslednje vreme nas zasmejava ulogom inspektorke u seriji "Igra sudbine".

Foto: Sarić S.

 

Ona spada u poznate ličnosti koje čuvaju svoju intimu daleko od medija, ali poneki detalj o njenom životu povremeno dospe do javnosti.

Tako znamo da je Mina Lazarević ponosna mama troje dece - sinova Luke i Marka i ćerke Ive, a pre nekoliko godina pisalo se i o njenom razvodu od baletskog igrača Gorana Stanića, koji je zbog nasilja u porodici osuđen na godinu dana kućnog pritvora.

Mina nikada nije previše pričala o svom životu i puštala je svoje uloge i talenat da dođu do izražaja, pa je mnogima tako promaklo da ime pod kojim je znamo više od dve decenije njeno pravo. Naime, Mina je samo nadimak, a mnogi nisu primetili da je još u uvodnoj špici serije "Porodično blago" stajalo da Čupku igra - Mirjana Lazarević.

Foto: D. Milovanović

 

Kako je glumica jednom prilikom istakla, ona ne smatra da joj stoji njeno pravo ime.

- Koren reči Mirjana je "mirna", "krotka", "smerna", što ja definitivno nisam. Krotka i smerna umem da budem, ali mirna ne. Što je rekao moj profesor, a sada me Nada Blam podsetila na to, ja sam žena sa hiljadu lica - rekla je jednom prilikom glumica.

BONUS VIDEO: