Petra Eklston, ćerka najbogatije Srpkinje Slavice Eklston, pokazala je ranije u kakvom luksuzu živi i od njega zastaje dah.

Petra je pokazla raskpš svog doma, te otkrila šta vila sve poseduje.

- Imamo bazen, teretanu, spa, hamam, salon, dečiju igraonicu, teren za skvoš i kućni bioskop - rekla je Petra.

Kuća je izgrađena krajem 18. veka, i naravno, kao i svaka vila i ona ima svoje ime, poznata je kao "Sloane House" i važi za jednu najatraktivniju. Nalazi se u britanskoj prestonici.

Kuća poseduje osam soba i 12 kupatila.

 

Pored toga pokazala je trpezariju sa nestvarnim akvarijumom, foaje sa lusterom koji ima više od 150.000 kristala, kao i luksuzni bazen i spa.

NJena vrednost procenjuje se na neverovatnih 170 miliona britanskih funti, odnosno preko 200 miliona evra.

- Trebalo mi je pet godina da završim uređivanje doma koji apsolutno obožavam. Zaista se nadam da ćete uživati, trebalo mi je puno hrabrosti i uveravanja da napokon dopustim snimanje. Iskreno rečeno, zaista sam uživala u ovome - napisala je Petra uz objavljeni video.

Za časopis Architectural Digest ispričala je da joj je bilo potrebno pet godina da kuću uredi onako kako je zamislila.

- Kopali smo 15 metara duboko. Gradilo se gore i dole kako bismo na imanju imali sve što je potrebno. Imamo bazen, teretanu, spa, hamam, salon, dečiju igraonicu, teren za skvoš i kućni bioskop. Kuća je imala veliki potencijal da postane imanje koje oduzima dah - ispričala je Petra, koja je Sloane House kupila po ceni od 80 miliona dolara.

BONUS VIDEO: