Javnost ne zna mnogo o Bibi Šekularac, a sumnja se da i danas, kao i prethodnih godina živi na "visokoj nozi".

Naime, ovdašnja policija je Šekularčevu označila kao saradnicu zemunskog klana. Navodno je bila prvo devojka Milorada Lukovića Legije, a zatim Dušana Spasojevića Šiptara.

Kako su ranije pisali mediji, istraga je utvrdila da je Šekularčeva bila veoma uticajna među "zemuncima" koji su je smatrali za veoma moćnu i opasnu devojku.

Redovan gost prestižnih klubova

Ova devojka je redovno viđana u prestižnim beogradskim klubovima i splavovima i gotovo uvek se pojavljivala u luksuznim automobilima. Često i u pratnji pravog konvoja automobila.

Kao što su mediji ranije pisali, angažman oko ubistva Zorana Đinđića nije sprečio Dušana Spasojevića da nekoliko dana pred atentat u svoj dom u Šilerovoj ugosti dve vrlo atraktivne maloletnice koje su o toj poseti uredno obavestile društvo na jednoj zemunskoj žurci.

Šekularac je zbog svoje bliskosti sa zemunskim klanom uhapšena u akciji "Sablja". Ova akcija je za cilj imala pronalaženje i hapšenje osoba za koje se sumnja da su učestvovale u ubistvu Zorana Đinđića.

Osim toga, ime Aleksandre Šekularac je odjeknulo u istrazi atentata na biznismena Milana Beka u kojoj je sa njom objavljen informativni razgovor.

(Blic)

BONUS VIDEO: