Siti je u utakmici 6. kola Grupe "G" Lige šampiona savladao Zvezdu sa 3:2.

U glavnoj ulozi je bio trener gostiju Pep Gvardiola. Snimak kako slavni fudbalski strateg guta pogledom Zvezdinu hostesu postao je viralan na društvenim mrežama.

Mnogi se pitaju ko je lepa plavuša koja je privukla pažnju Gvardiole.

U pitanju je misica Ankica Živković, zaštitno lice Crvene zvezde.

Lepa Kragujevčanka je već nekoliko meseci član pi-ar tima šampiona države. Ankica Živković bila je učesnik takmičenja Mis Azija Golnal 2022. godine. Polovinom septembra te godine ponela je zvanje najsenzualnije žene na svetu, na takmičenju koje je održano u Maleziji. Rođena je u Kragujevcu 2002. godine, gde je završila osnovnu školu "Svetozar Marković" i baletsku školu “Lujo Davičo" i Drugu kragujevačku gimnaziju.

Govori engleski jezik i obožava glumu.

Student je Pravnog fakulteta u Novom Sadu, ali i stipendista na Fakultetu za projektni i inovacioni menadžment u Beogradu.

Kako je sama jednom priznala, prvi novac samostalno je zaradila sa 12 godina. Tih 20 evra danas visi u malom ramu na zidu devojačke sobe.

U šesnaestoj godini Ankica Živković se otisnula u svet. U Libanu je živela tri meseca radeći kao model što je u velikoj meri kreiralo njenu ličnost. Živela je i u Istanbulu.

Sama se prijavila za magazin "Vog" u kojem su izašle njene fotografije. Posle je sve krenulo kako treba...

Mnogi u Srbiji upoređuju Ankicu Živković sa prelepom francuskom glumicom Brižit Bardo. Ulaže u sebe i svoje projekte, pa je tako pokrenula i svoju modnu liniju.

Svesna je svoje lepote, pojave i seksepilnosti kojom zrači. Međutim, isto tako čvrsto je na zemlji, makar tako govori.

- Mladost i lepota su grubo ograničene vremenom. Toga sam savršeno svesna i delujem u skladu s tim. Mogla sam da se rodim drugačija, manje lepa. I u takvim okolnostima mislim da bih bila ista osoba. Lepota će jednom ostati samo uspomena - rekla je Ankica Živković za portal Infozija.

NJene ambicije su da završi fakultet i ostvari se u profesiji. Želi da postane sudija, kaže da je to njeno čvrsto opredeljenje, jer nema nameru da se bavi pozivom advokata, ili tužioca.

(Kurir sport)

BONUS VIDEO: