Tokom nedavnog koncerta u Bruklinu, Madona (65) je otvorila dušu o svojoj životnoj borbi ranije ove godine. Pop kraljica je otvoreno otkrila da je bukvalno bila na ivici smrti pre samo nekoliko meseci, te da je bila 48 sati u komi.

Foto: Profimedia

 

Naime, zbog bakterijske infekcije je završila na odeljenju intenzivne njege, a kada se probudila, sve joj je bilo mutno i maglovito.

- Činjenica da sam sada ovde je je**no kraljevsko čudo. Večeras su u ovoj dvorani neki ljudi koji su bili sa mnom u bolnici. Postoji jedna veoma važna žena koja me je odvukla u bolnicu… Onesvestila sam se na podu kupatila i probudila sam se u bolnici - rekla je Madona, te se zahvalila misterioznoj ženi:

- Kada sam se prvi put osvestila, videla sam šestoro neverovatne dece kako sede u sobi. Usput, morala sam skoro da umrem da bih svu svoju decu dovela u jednu sobu – znam da je to nekako smešno.

Foto: Profimedia

 

Podsetimo, pop diva Madona, nedavno je hitno hospitalizovana, nakon čega je završila na intezivnoj nezi. Madona je bila u kritičnom stanju te su njeni saradnici, prijatelji i porodica bili i te kako zabrinuti za nju.Ona je pronađena kod svoje kuće u NJujorku, u subotu 24.06, i to bez svesti, nakon čega je hitno prebačena u bolnicu. Pevačica je intubirana tokom noći, a njena najstarija ćerka Lurdes (26) sve vreme je bila u bolnici, uz majku. Koliko su njeni saradnici bili zabrinuti za nju govori i činjenica da je bio održan i hitan sastanak.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".