Jarac

Tokom cele godine, predstavnici ovog znaka su aktivno radili, njihova pažnja je bila usmerena na sopstveni i profesionalni razvoj. Kraj godine je sjajno vreme da se setite romantike i ljubavi. Zvezde uveravaju da će vrlo brzo Jarčevi imati priliku da promene svoj bračni status. Vreme je da drugačije pogledate svoju blisku okolinu - vaša ljubav je sa vama bukvalno tokom cele godine. Predlog da započnete romantičnu vezu šokiraće vas i pasti vam na glavu sa prvim snegom. Vreme je da se odlučite za živopisne utiske i prepustite se moći čula.

Foto: Depozitfoto

 

 

Vodolija

Trebalo bi da preispitate svoje stavove i prestanete da živite samo za sebe, svoje interese i dela, jer ćete uskoro imati priliku da upoznate svoju srodnu dušu. Da ne biste propustili ljubav, trebalo bi da promenite svoj uobičajeni način života: preispitate svoj put od posla do kuće, registrujte se na sajtu za upoznavanje, ne odbijajte pozive na zabave, pohađajte kurseve istog interesovanja. A onda zauzmite poziciju čekanja - vaša osoba vas vecć aktivno traži i čekajte da budete pronađeni.

Vaga

Početak decembra podariće Vagi nezaboravan susret, koji će brzo dovesti do romantične veze. Verovatno će ovo biti osoba koju dugo poznajete, a srce će dati signal da je sada vreme kada je potrebno i moguće delovati! Ovu osobu ćete odmah osetiti i prepoznati - ranije vas je uvek nešto razdvajalo: udaljenost, radni problemi, stalno vraćanje bivšeg, ali došao je trenutak da odbacite sve staro, zaboravite na strahove, sumnje i podlegnete dugotrajnim osecćanjima.

Foto: Depozitfoto

 

 

Strelac

Sastanak sa budućom srodnom dušom održaće se na neočekivanom mestu i tačno u trenutku kada postoji želja da se jednostavno odmorite, opustite i ne sklapate nova poznanstva. Ali sudbina ima svoje planove za vas - na nasumičan način možete doći do privatne zabave, venčanja ili korporativne organizacije sa kojom nemate nikakve veze. Tamo će se dogoditi susret sa osobom, koji će vas iznenaditi (u dobrom smislu te reči).

Bik

Do Nove godine mnogi predstavnici znaka poželeće da zategnu telo i toniraju mišiće. A ako mislite da u teretani izgledate neprivlačno, onda se duboko varate. Zvezde savetuju ne samo da efikasno izvodite vežbe, već se ponekad i osvrnete oko sebe - neko će buljiti u vas toliko da rizikuje da padne sa trake za trčanje.

Foto: Depozitfoto

 

 

Ovan

U poslednje vreme ste bili previše impulsivni i žurili, a zvezde su odlučile da je vreme da smirite svoj žar. Verovatno će vas sudbina dovesti do osobe tokom žestoke rasprave, sukoba ili čak opasne situacije. Sudbina će neke predstavnike vatrene stihije dovesti do srodne duše po klizavoj padini - moguće je da ćete se na prvom ledu (pa, ili gumama vaših automobila) "sudariti glavama".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".