Bojković je pre nekoliko dana bio u žiži javnosti kada je rekao da mu je neko upao u stan i tukao i davio žensku osobu koja je bila u stanu u trenutku dok je Marko bio na treningu.

 

- Ćao svima, dobio sam pouzdane informacije iz policijskih izvora da je moj život ozbiljno ugrožen i da čak postoji mogućnost da se sprema moja likvidacija. Ovo nije šala, moj pravni tim sprema detaljnu krivičnu prijavu i uskoro, kroz nekoliko dana će javnost biti obaveštena o svemu kroz medije - kazao je Bojković na Instagramu.

 

Bojković je takođe objavio kroz kakve su probleme godinama on i njegova porodica imali, prvo njegov otac, onda i brat kojeg su pokušali da ubiju, a sada je i napadnuta ženska osoba koja je u trenutku kada on nije bio u stanu napadnuta nakon što je otvorila vrata nepoznatom licu.

MMA borac inače iz Odžaka godinama ima problem sa ekipom iz tog kraja ali navodi da nije upevao na pravni način da reši problem, zbog čega je sad najavio niz krivičnih prijava. On kako navodi tačno zna ko mu šalje pretnje i zbog čega, što je sve obelodanio na svojim društvenim mrežama. Zanimljivo je da je njegov otac nije mogao da nađe advokata koji bi ih branio jer se plaše veze osumljičenog sa grupom Veljka Belivuka čime su im i pretili.

Bojković je inača mlada nada ovog sporta i do sada nije imao poraz. Takođe omiljen je među svojim saborcima.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".