Čuveno imanje u Lisovićima gde je bila "Farma", godinama nakon završetka rijalitija je napušteno.

Zemlja u čuvenom Lisoviću, ima dva hektara i 15 ari, a obe kuće u kojoj su nekada boravili Miloš Bojanić, Kaća Živković, Ekrem Jevrić i drugi, su otvorene i u njima nema maltene ništa osim nekih starih dušeka. Trava u dvorištu toliko dugo nije košena, da je u visini krova štale.

- Gazda imanja je preminuo pre nekoliko godina i njegova ćerka Gorica je to nasledila. Ona se brine o posedu, povremeno svrati, ali sve je jako zapušteno. Jedan dečko je neko vreme dolazio i vodio računa o svemu, kosio travu, hranio kerove... Kada je gazda preminuo, iste večeri su došli ljudi da kradu ono malo stvari što je ostalo posle "Farme" - ispričao je meštanin, koji kaže da je greota da ovako lepa zemlja propada.

Foto: Arhiva/Ilustracija

 

 

- Gorica je prodala drugi deo imanja po parcelama, ali ovaj ne može godinama. Stavila je cenu od 215.000 evra, a bar još toliko bi trebalo da se uloži za kompletno renoviranje. Preterala je. Priroda je ovde lepa, možda neko napravi etno selo - rekao je i dodao:

- Migranata je bilo ranije u Barajevu i kada su počeli da dolaze, nekoliko nas se skupilo i otišlo na imanje da vidimo da li su se tamo uselili, sreća da nisu. Sa druge strane, svašta sam tamo viđao, i narkomane, i razne ljude u crnim džipovima... Mogao sam dva puta da ostanem bez glave - zaključio je sagovornik.

(Blic)

BONUS VIDEO: