On je navodno bio u alkoholisanom stanju, pa se sapleo i pao na gajbe. Zatim je otišao u policiju i prijavio napad. Očevidci su izjavili da ga nije niko gurnuo. 

Sada se oglasio vlasnik restorana i rekao da je lokal u to vreme bio zatvoren: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

 

- To je moj lokal, sin je ostao to veče tu. Svi su bili pijani, sedeli su tu i svi su bili pijani. Nisam ni obraćao pažnju, nisam ni znao da je on tu. Moj sin je bio tamo, rekao im je da idu jer je prošlo 12 sati iza ponoći. Niko nikog nije udario tu, verujete mi. Svako veče je tu problem sa gostima kad treba da se izađe, ja radim do 12, a oni bi bili do jutra, ne mislim na Stojana nego na goste. Oni su izašli iz kafane u 12 sati, a on je kažu otišao u Dom zdravlja u 4 časa ujutro, ili pola pet ..... Pojma nemam ni šta je rekao taj MC Stojan, ja ga ne poznajem, ne slušam tu muziku - rekao je, pa dodao:

- Nije on agresivan, taj MC Stojan. Kažu da je bio još par puta, ali ja nikada nisam bio u lokalu kad je bio tu. Video sam kad je ušao tu, da je častio pićem sve. On su čuo sa mojim sinom i rekao da će doći da se izvini. Policija je od sina uzela samo izjavu, od mene nisu jer i nisam bio tamo - zaključio je vlasnik lokala za Telegraf.

BONUS VIDEO: