Era je istakao da voli da bude romantičan i da svojoj voljenoj priušti pravi jutarnji užitak uz kafu. On je podelio detalje intime sa svojim fanovoma, od njega bi čak mladići mogli da uče: 

- Kako da ne. Dok je u bunilu burne noći, ja je iznenadim čistim domaćim medom, hladnom vodicom, kaficom i kažem ‘Maco moja, budi se’, a ona kao ‘Šta ti je, bre?’. A ja joj kažem ‘Vidiš ko te gleda, budalo jedna, je l’ si normalna?’. I ona onako raščupana, znaš ono… – počeo je da obašnjava i dodao da se sva lepota žene vidi ujutru nakon burne noći.

Foto: ATA images

 

 

- Ja obožavam ženu kad je prirodno raščupana ujutru. Svaki šarm i lepotu vidiš ujutru kad je probudiš. I kad je vidiš onako čupavu, neočešljanu, još ako je bilo ljubavno ludilo, i bez šminke, ma žena izgleda top - istakao je Era.

Podsećanja rad, Era je navodno je bio u vezi sa zadrugarkom Palčicom u  rijalitiju, a Jovana Tomić Matora je tokom jedne svađe istakla da su imali intimne odnose:  

-Palčica, ona mala Kolubarka moja?! Aha, znam je! Bio sam s njom u rijalitiju jednom. LJubili smo se, kada su žurke grlili smo se, ljubili i sve to, ništa nije bilo tajno i skriveno i sa emocijama tog tipa - počeo je priču Era, koji je priznao da je hteo da pomogne Palčici.

- Ona nije svraćala u moj motel, mada sam joj ja ponudio da bude šefica recepcije. Ona je to odbila, kaže: "Nemam vremena da se bavim tim poslovima jer sam mlada, lepa, izazovna, zgodna, moram to nekako da unovčim" - istakao je pavač.

(Grandonline) 

BONUS VIDEO: