Ova misteriozna lepotica nije povezana sa Đokovićem ili njegovim timom. Otkrilo se da je reč o Emi, sestri sparing partnera Novaka Đokovića sa tog treninga – Dejna Svinija, piše Sportal. 

 

 

 

Ema je iskoristila priliku da uživo, iz prvih redova, prati Đokovića, što je s ponosom podelila na Instagramu kroz nekoliko snimaka.

Foto: Instagram printskrin/emmalouisevictoria

 


Jasno je da atraktivna crnka mami uzdahe gde god se pojavi, a kako izgleda pogledajte nastavku teksta. 

Ova 32-godišnjakinja je popularna na društvenim mrežama, ali javnost nema previše informacija o njoj. Na Instagramu je prati preko 27,5 hiljada ljudi koje često obraduje svojim fotografijama. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sama priča o Dejnu Sviniju dodatno osvetljava njegovu borbu i posvećenost tenisu. Potičući iz radničke porodice, a Dejn nije imao luksuz da mu roditelji plaćaju časove tenisa.

Klej i Mišel, njegovi roditelji, radili su u teškim uslovima, bez mnogo materijalnih sredstava, ali su pružili podršku svom sinu.

Foto: Instagram printskrin/emmalouisevictoria

 

Ovaj mladi Australijanac je samoinicijativno prikupio oko 10.000 dolara i to onlajn kako bi započeo svoju tenisku karijeru. Uz starijeg brata Blejka i sestru Emu, porodica Svinijevih je pokazala neobičnu posvećenost tenisu. Otac Klej je preuzeo ulogu trenera i pružio podršku Dejnu u njegovom putovanju kroz teniski svet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dane Sweeny (@danesweeny_)

Podsetimo, Dejn je rođen 2001. godine, do sada nije učestvovao na grend slemovima, te će mu Australijan open biti prvi veliki turnir.

Podsetimo, Novak Đoković je Novu godinu dočekao u Australiji, predvodeći srpski mešoviti tim na Junajted kupu u Pertu. 

Braniocu trona na Australijan openu, rekorderu s deset titula u Melburnu, a s 24 na turnirima za grend slem, prvi protivnik na centralnom stadionu „Rod Lejver“ biće 18-godišnji Splićanin Dino Prižmić, 178. na svetskoj listi, koji se za debi uopšte na nekom od četiri najveća takmičenja „belog sporta“ izborio kroz tri kola u kvalifikacijama.

Meč se igra u sutra, u nedelju, 14. januara, u 9 časova po srednjeevropskom (19 po lokalnom).

Otvoreno prvenstvo Australije zvanično je počelo još na pravoslavni Božić, 7. januara, ali to su bile kvalifikacije. Prvo kolo Australijen opena počinje sutra, 14. januara. Finale će biti odigrano 28. januara.

BONUS VIDEO: