Rada je otkrila da sebi treba da da više vremena za odmor, ali da je radoholik, pa ne dozvoljava da se obaveze i posao gomilaju.

- Dešavalo mi se da intervjue dajem sva slomljena i u bolovima. Nisam htela ljudima ništa da pomeram, pa sam bolesna radila. Tako je bilo i na nekim veseljima, ali ja sve dobro zamaskiram i ne dam da se vidi. Neću da to utiče na goste. Odem primim infuziju i pravac na posao. Šta da radim, takva sam i uvek hoću sve da ispoštujem, objasnila je pevačica.

Foto: ATA images

 

 

Inače, Manojlovićka je ranije pričala da bi volela i da se vrati na fakultet, s obzirom na to da je zbog karijere zapostavila studije. 

-  U to vreme kad sam studirala sam učila redovno od ponedeljka do petka, na trećoj godini sam bila, meni je prosek bio devet, 8,89. Tada sam upala u "Zvezde Granda", da sam to ostala da završim, sigurno bih završila sa tako dobrim prosekom. Ostala sam u super odnosima sa dekanom i sa svim profesorima drugim, oni mene svi obožavaju, evo i dan danas, koliko je prošlo, od 2007. ja nisam tamo, ima 16 godina, i Bog zabravio da sam kročila tamo, oni mene i dan danas zovu, sve proslave fakulteta, pa godišnjica fakulteta, diplomiranja drugih studenata, ja sam obavezno tamo sa svima njima. Skoro svake godine, i mnogo mi znači da sam ostala u kontaktu sa takvim ljudima, to je ipak jedan drugi svet, jedan kulturan svet od kog možeš mnogo da naučiš. Oni me svi cene i vole, ja im uvek napravim atmosferu i svi me pritiskaju da završim fakultet, objasnila je Rada.

(Republika)

BONUS VIDEO: