Naime, ona je, upitana da prokomentariše navodne tužbe koje podnosi Olja protiv nje, istakla da nije upoznata sa radom mlađe koleginice.

- Ja sam prvo tražila broj Selme Bjrami. Uopšte nisam znala da dotična postoji. Ne znam zašto se ona mešala kada je nisam ni videla u studiju kod Raleta. Olja Bajrami je totalno nebitna - rekla je Ana za Informer.

Foto: ATA images

 

 

Podsetimo, Ana Nikolić našla se u središtu skandala kada je došla u sukob sa Oljom Bajrami nakon rasprave sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom.

Inače, Olja je ranije govorila o incidetu.

- Ana Nikolić mi je pretila. Svašta je govorila. Pretila mi je navijačima, rekla mi je da će da me ošiša, rekla je... Ma, da ne pominjem, sve jako ružno. Ne mogu da objasnim koliko je to ružno i sramotno za nekada onakvu zvezdu, a sad kraljicu svih naslovnih strana žute štampe. Na šta se ona spustila, meni je to strašno. Ne možeš da povređuješ ljude oko sebe samo zato što si ti povređena pa pališ sve pred sobom.

- Ispadam budala koja se tu našla. Treba da objašnjavam zašto sam došla kod producenta u studio da donesem pare i završim svoju pesmu. Sramota! Prvenstveno, ne možeš da čupaš ljude s kojima sarađuješ, tako se ne ponaša jedna zvezda - istakla je ona tada, a zatim pre nekoliko dana otkrila da je protiv "devojke od čokolade" podnela tužbu:

- Da, tačno je. Preko tako užasnih stvari neću da pređem - rekla je kratko pevačica za Informer.

Kako se navodilo u medijima, Bajramijeva je odlučila da savije tabak i nakon navodnih pretnji tuži Nikolićevu.

BONUS VIDEO: