Poznati režiser spotova i fotograf Dejan Milićević bio je gost u emisiji kod voditeljke Jovane Jeremić i tom prilikom je rekao svoje mišljenje o pevačici Selmi Bajrami koja je inače njegova prijateljica. 

- Dugo godina sarađujem sa Selmom, ona je moja prijateljica. Ona nema problem sa tim, ko je koje vere, nacije, to mogu da tvrdim. Selma Bajrami je osoba koja mi je prva uvek čestitala Svetog Nikolu, Božić i Uskrs. Dokazi za to su u mom telefonu - rekao je Dejan prvo.

Foto: ATA images

 

- Inače, pripadnici muslimanske veroispovesti su uvek jako obazrivi i uvek prvi čestitaju naše praznike. Uvek od njih stigne brdo čestitki, pa onda od naših, kad se sete, ako se sete-

Dejan je istakao da je ipak do odluke države da li će pevačici biti dozvoljen ulazak ili ne:

- Ja neću da se mešam, ja ne sumnjam da su odluke države ispravne, ja nisam političar, već umetnik - dodao je Dejan u emisiji.

 

 

- Mislim da bi trebalo da nas muzika povezuje i mislim da bi trebalo da budemo kakvi jesmo do sada bili, uvek sa svima široke ruke, i svima pružamo jednu veliku dobrodošlicu. Ja nemam šta da kažem loše vezano za ovo sve, i šta god ja sada rekao pogrešno će da se protumači jer govorim sa aspekta nekog ko je njen prijatelj i sa aspekta nekog ko više od 20 godina poznaje tu osobu i odlično znam da ona nema problem, apsolutno ni sa kim. Ni sa Srbijom, obožava nas, voli ovaj grad, mene, moje saradnike, i muzičke saradnike sa kojima je radila. Mislim na Braju, i sve žive poznate umetnike koji su joj pravili pesme. To je sve što ja mogu da kažem - zaključio je Dejan.

(Blic)

BONUS VIDEO: