Prva sezona je definitivno bila najgledanija, a Tanja ne krije ponos što je baš tu počela svoju karijeru. Tada nisu prestali da joj se nižu uspesi. 

–Uvek mi prvo padne na pamet koliko sam bila mažena i pažena od strane čelnika "Zvezda Granda", posebno Saša i Žika, koji su stalno bili sa nama kada smo kretali sa našim karijerama– iskrena je Tanja, a potom je otkrila koga bi birala za mentora da se sada takmiči u "Zvezdama Granda".

–Mariju Šerifović bih izabrala definitivno, svi se lepe za nju. Ona mi je jedna od onih direktnih, nekad i previše što mlade osobe možda ne mogu da razumeju. Ja sam stvarno njen fan i mogu da je doživim kao iskrenu osobu koja svima želi najbolje i isključivo gleda u svoje dvorište– otkrila je pevačica.

Foto: Printskrin Instagram/tanja_savic_private

 

Pevačica je i posle dvadeset godina od emitovanja uspela da zadrži početničku slavu.  

–Definitivno da nije "Zvezda Granda" ne bi bilo ovako i ne bih imala ovaj put, koji sada imam. Imala sam svega 18 godina kada sam se pojavila i neverovatno mi je sve to, ne bih ništa menjala. Menjala sam se i fizički i ostvarila sam se kao majka, i zdravlje me je poslužilo da budem tu gde jesam i nema greške– istakla je Tanja.

Tanja je 2003. godine zauzela visoko treće mesto. 

–Sećam se audicije za "Zvezde Granda" i čini mi se da ne bih imala tremu da sam se prethodne noći odmorila, ali sam te noći radila sa svojim bendom i bila sam nesigurna kako ću otpevati – ispričala je jednom prilikom.

(Grand)

BONUS VIDEO: