U pitanju je  Goran Jevtić koji je Kebi brat od rođene tekte i koji je dobro poznat publici u Beogradu jer često nastupa u prestoničkim lokalima.

Keba i Goran su jednom prilikom zajedno gostovali u Gradovoj emisiji, a Kojić je tada priznao da Gorana želi da prijavi za emisiju „Nikad nije kasno“.

Foto: N. Skenderija

 

 

- Ovo je moj rođeni brat od tetke, pa jeste tako. Goran Jevtić njega zovu Goran Keba, inače su u mojoj familiji svi Kebe. On se i te kako bavi muzikom, zavšio je DIF, ne znam koliko su se dalo u muzici, ali evo kako kaže emisija nikad nije kasno – rekao je Keba.

Goran je sa druge strane istakao da se u jednom momentu posvetio obrazovanju, pa nije uspeo da napravi veliku muzičku karijeru.

Foto: ATA images

 

 

Danas radi kao profesor fizičkog vaspitanja u jednoj školi, a u slobodno vreme se bavi pevanjem i u glavnom nastupa kod svojih prijatelja.

- Završio sam fakultet i volim sport, ali mi je muzika na prvom mestu. Uvek sam pratio dobre peme i volim dobre narodne pesme, dvojke. Kada sam počeo da pevam te dvojke su bile aktuelne. Ja sam se baš pronašao u ovom načinu života, malo škola, malo svirka i to je tako – kazao je Goran.

(Grand)

BONUS VIDEO: