DŽej Zi je na 66. dodeli Gremija u Los Anđelesu osvojio nagradu Global Impact, a tom prilikom zasenila ga je njegova pratnja, dvanaestogodišnja ćerka Blu Ajvi.

Inače, Blu Ajvi nalazi se u top 5 najbogatijih devojčica na svetu, a njeno ime je zakonom zaštićeno, što znači da niko više ne sme tako da se zove.

Foto: Profimedia

 

Ona na svom bankovnom računu ima oko 800 miliona dolara, prema Forbsu, a taj novac je zaradila tako što se pojavila u spotovima i pesmama svojih roditelja.

Naime, imala je samo tri godine, kada se pojavila kao deo hora u pesmi Up&Up benda Koldplej, a sa osam godina je otpevala pesmu Brown Skin Girl, za šta je dobila mnogo priznanja, uključući BET nagradu. Čitala je i jednu audio knjigu, za šta se spekulisalo da je moglo da joj donese i Gremija, kog je i dobila za pesmu Brown Skin Girl, a više puta smo je videli u Bijonsinim spotovima.

Foto: Profimedia

 

Kada je imala samo par dana, njen glas, tj plač je korišten za pesmu njenog oca a magazin Tajms ju je tada nazvao "najpopularnijom bebom na svetu".

Kada se rodila i kada su roditelji objavili da su dobili ćerku koja će se zvati Blu Ajvi, svi su se pitali odakle im to ime. A onda se pročulo da je par bio na letovanju u Hrvatskoj na Hvaru te da su se oduševili sa plavim bršljanom koji tamo raste i tako su smislili ime za svoje dete. Ime je odmah zaštićeno, tako da se niko više tako ne sme zvati, a njena majka je na nekoliko svojih poslovnih poduhvata stavila upravo neobično ime svoje ćerke što je rezultiralo neverovatnim uspehom i porastom bogatstva ove dvanaestogodišnje devojčice.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".