Na prošlogodišnjem Sanremu, Ibrahimović se pojavio se pesmom Nade Topčagić "Jutro", nakon čega mu je ona pevala i na rođendanu.

Lepa Brena je pokazala koliko je ponosna zbog fudbalerovog gesta, te ja na Instagramu podelila snimak sa prestižnog festivala, a uz to je kratko poručila:

- Maestro - napisala je ona.

Foto: Instagram printskrin/lepabrenaa

 

Iako se ove godine Zlatan pojavio sa pesmom drugog izvođača, Nada Topčagić priznaje da nije razočarana.

- Super, neka je izašao sa Breninom pesmom. Nadam se da će sledeći put izaći sa nekom trećom. Znate kako, on voli pesme sa naših prostora, od naših izvođača, a moja pesma mu je bila najdraža. On je to i rekao, rastao je uz pesmu "Jutro je". Proslavio je 500-ti gol uz tu pesmu, bila sam mu na rođendanu... Ali voli i druge pesme. Kada sam bila na njegovom rođendanu, vrlo me je iznenadio, voli recimo pesmu i od Ane Nikolić "Sandale", voli i Daru Bubamaru, Halida Bešlića... Sve sluša. Ima raznolik muzički ukus. Ne osećam se izdano, bitno je da bude pesma sa naših prostora. Nek dođe i neko drugi na red, a ne samo ja - rekla je Nada kroz smeh i otkrila da Zlatan nije jedini sportista koji je njen veliki fan, te da i drugi rado slušaju njene pesme:

- Novak Đoković je igrao kolo uz moju pesmu, pevao je i on "Jutro je", dosta me je voleo i Savo Milošević, košarkaši... Mnogo me ljudi vole, ima dosta sportista među njima. Nedavno sam nastupala u Kraljevu i bez ikakve pompe i reklama, trg je bio pun, to je bilo strašno! Ono što me je najviše oduševilo je što je među publikom bilo mnogo klinaca, a mogli su da biraju gde će da odu.

BONUS VIDEO:

(Blic, Informer)