U tom trenutku Đoković je bio prvi na ATP listi, a Ivanovićeva na WTA, pa su prihvatili poziv španskog voditelja Pabla Motosa koji je u potrazi za ekskluzivom zloupotrebio njihovo poverenje.

Štaviše, oboje su bili više nego raspoloženi, zajedno su izašli iz automobila koji je bio u studiju, opušteno su ćaskali, a onda ih je dočekalo neprijatno, čak i uvredljivo pitanje, piše "Mondo".

- U Španiji, kada dečak i devojčica zajedno igraju tenis, to znači da se dečaku sviđa devojčica. Jeste znali za to? - pitao je voditelj Novaka i Anu nakon što su pričali o tome da su se kao deca stalno igrali tenis, a dok je srpskoj teniserki u "slušalicu" stizao prevod sa španskog, našem asu je bilo jasno šta to "potencira".

Foto: Profimedia

 

Prvo se nasmejao, a zatim skrenuo pogled i bilo je jasno da je oboma neugodno zbog toga, pa je Đoković samo rekao: "Sledeće pitanje, molim vas".

Srećom, voditelj se više nije vraćao na ovu temu, pošto su oboje u tom trenutku bili u srećnim vezama. Štaviše, Novak se oženio sledećeg leta sa dugogodišnjom devojkom Jelenom Ristić, sa kojom danas ima dvoje dece, dok je upravo te godine Ana Ivanović uplovila u vezu sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom i njih dvoje su u braku od 2016.

BONUS VIDEO: