Aleksandar Futa Radulović prokomentarisao je navode o tome da pesmu legendarnog pevača DŽeja Ramadanovskog nije napisala njegova pokojna supruga Marina Tucaković, već Iso Lero DŽambo.

Naime, iako je Marina potpisana kao autor teksta, a Futa kao autor muzike, novinar, scenarista i reditelj Dragan Jakovljević tvrdi da to nije istina.

Foto: Reprint Večernje Novosti

 

 

- Iso Lero DŽamba je došao jedno veče pijan i bio je odsečen od svega. Na salveti je pisao reči. On je inače bio poeta za razliku od DŽeja. Kažu DŽej napisao pesmu. Kakav DŽej, on nije imao veze sa tim. Tada su Grga i i Zoki Smilić, obojica muzičari hvatali taktove i napravili tu melodiju. Baš tu melodiju koja je i snimljena. Ja posle pročitam u novinama da je tekst "Nedelje" pisala Marina Tucaković - rekao je on prilikom gostovanja u emisiji "Crna hronika" na Kurir TV.

Foto: V.Danilov

 

 

Tim povodom se oglasio Futa kako bi prokomentarisao Draganove reči, a on se prvo nasmejao, pa zatim besno poručio:

- To su gluposti. To je moj komentar. Može da se javi bilo ko da kaže bilo šta samo zato da bi napravio veštačku frku, pošto se digla fama oko filma "Nedelja". Gluposti... Svašta čujem, a evo sad i ovo - rekao je on za Informer, a kada je upitan da li je bio tu kada je Marina pisala pesmu, on je potvrdio:

- Naravno da sam bio tu dok je Marina pisala pesmu, zajedno smo je pravili i ne samo tu pesmu, već i sve ostale.

(Kurir.rs/Informer)

BONUS VIDEO: