On je na trećoj godini studija radio prvi posao u vezi sa hidroizolacijom. NJegova majka koja je inače građevinski inženjer bila je u finansijskim problemima i dala je otkaz. Tada je, kako je ispričao u jednom intervjuu, otvorila firmu i pozvala ga da joj pomogne.

 

 

Miloš se ne eksponira previše u javnosti, a jednom prilikom je ispričao nepoznate detalje iz svog života i priznao da je bio veoma povodljiv za društvom, a imao je čak imao problema i sa zakonom, te da je na njega i pucano.

 

 

- Odrastao sam u Šumicama na Voždovcu, ali sam proveo veliki deo života na Čuburi kod bake i deke. Moj temperament i karakter i moje ljudske osobine su me orijentisale na stranu tvrđih momaka. Naročito kada sam ušao u pubertet i kada sam već dobio neku snagu. Nisam skidao nikada nikome patike, niti mi je to ikada padalo na pamet, niti sam krao telefone, niti bilo šta, ali to se radilo u mom okruženju. Naročito je Šumica ispod jedanaeste gimnazije bila jako povoljan teren za to. Nisam nikad to odobravao, niti bio u tom smeru - započeo je priču Miloš.

- Više sam bio tu sa starijima koji su se bavili mutnim radnjama, a ja povodljiv u pubertetu. Nisam iz imućne porodice, nismo bili siromašni naravno, ali ta neka srednja klasa. Moji su fakultetski obrazovani elektroinženjer otac, građevinski inženjer majka, borili su se svim snagama sa svojih deset prstiju kroz život i sve su sami stekli.

 

 

- Nikada nisu imali neke zaleđine i ja sam tako vaspitavan. I negde poštena je životna borba bila uvek. Tako sam vaspitan i to sam preneo na ulicu. Suštinski, karakter mi je takav da sam voleo da zasmejavam, bio sam hrabar. Išao sam glavom gde neko neće nogom. Jasno je bilo da sam, naročito u tim godinama bio spreman na sve, nisam razmišljao o posledicama - rekao je Tropejc pa dodao:

- Neću da vam dajem radnju, kada bih vam to ispričao, morao bih da vas ubijem. Šalim se. Suštinski sam imao problema sa zakonom. Bio sam povodljiv. Morao sam da se snalazim za svoj džeparac, falilo mi je para uvek, kao i svima. Nisam radio nečasne radnje za novac. Ali tako to uvek ide sa starijima, oni prepoznaju ko je kvalitetan materijal za obradu, da se uposli.Tako je bilo usmereno moje odrastanje na ulici - rekao je on u jednoj emisiji.

 

 

- Nisam bio ranjen. Imao sam razne neke kritične situacije, potezanja noževa i imao sam situaciju kada je pucano na mene - završio je glumac.

BONUS VIDEO: