Po svemu sudeći Goran Ivanišević, nekadašnji hrvatski teniser i aktuelni trener Novaka Đokovića, nije baš u najboljim odnosima sa svojom bivšom supurgom Tatjanom Dragović. 

Foto: Profimedia

 

 

No, Goran zato uživa u ljubavi sa svojom drugom suprugom Nives, koja važi za jednu od najlpeših Hrvatica. Za romansu Ivaniševića i Nives saznalo se u drugoj polovini 2016. godine.

Nešto kasnije mediji su primetili da nestvarno lepa voditeljka nosi novi prsten na ruci. Međutim ni ona ni Goran se nisu oglašavali tim povodom, ali su krenule spekulacije da su se verili.

I dok ni potvrda o veridbi još nije stigla, Goran i Nives su stali na "ludi kamen". To se desilo posle oko godinu dana veze, 2017. godine i to i velikoj tajnosti. 

A svega tri meseca nakon svadbene proslave, srećni par je otkrio da čeka i prinovu. Goran i Nives uskoro dobijaju sina Olivera, a razlika od desetak godina nikad im nije smetala. 

Oni su jedan od najlepših hrvatskih javnih parova i za njih se nikad nisu vezivali nikakvi skandali. Zanosna radio voditeljka, koja se oprobala i u glumi, je jednom prilikom prićala o životu sa Goranom.

Nives je otkrila kako sa njima živi i Emanuel, Goranov sin iz prvog s braka sa bivšom manekenkom Tatjanom Dragović, s kojom ima još i ćerku Amber.

- Goranov sin Emanuel živi sa nama tako da je to super zabavno i lepo. Maleni Oliver se odlično slaže sa starijim bratom i obožava ga. Oliver Emanuela gleda kao Boga. Znači, on mu je sve. Dobro Emanuel mora puno učiti, pa onda mičem mlađeg sina da ga ne ometa, ali super nam je - izjavila je Nives za jednu TV emisiju.

BONUS VIDEO: