Popularna pevačica Aleksandra Prijović trenutno boravi u Hrvatskoj zbog niza koncerata koje ovih dana ima u Osijeku.

Prija je iz Belog Manastira gde ovih dana uživa sa članovima porodice pre i posle svojih nastupa pred hrvatskom publikom.

Novinarska ekipa je otišla do osnovne i srednje škole, koju je Aleksandra pohađala, a poznato je da je završila samo tri razreda srednje, dok je za četvrtu dobila dozvolu da polaže vanredno, jer se tada već uveliko bila opredelila za muzičku karijeru.

- Jeste, ovde je Aleksandra išla u školu, koju je napustila zbog pevanja. Znamo mi nju i njenu majku, to je dobra porodica. I ona je isto napustila obrazovanje zbog pevanja, morala je da zarađuje za svoje… Aleksandra je divna devojka, kulturna, lepo vaspitana, ona je ponos Belog Manastira! Svi je pratimo i slušamo, od nje bolje nema… Ma, za naklon samo - rekla je jedna starija gospođa koja je tuda prolazila, dok je drugi gospodin, koji i živi u blizni škole, dodao:

Foto: ATA images

 

 

- Koliko ja znam, Aleksandra je bila odličan đak, uzorno dete, ma bez ijedne mane! Drago mi je da je uspela i što je pratila svoje snove, koje su mnogi osporavali ovde na početku. Bilo je tu ružnih komentara, da ne lajem sad, ali dobro… Važno je da ih nije slušala, sada je miljama ispred njih.

O svom školovanju, koje je zbog pevanja prerano prekinula, iako je bila odličan đak, slično je ranije govorila i sama pevačica.

Foto: ATA images

 

 

- Osnovnu školu sam završila u Belom Manastiru i bila sam odličan đak. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo - ispričala je svojevremeno Aleksandra za domaće medije, dodajući da su joj nastavnici dali dozvolu da četvrti razred završi vanredno:

- Dosta sam putovala zbog takmičenja "Zvezde Granda" za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu da kažem da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim da završim školu.

(Republika)

BONUS VIDEO: