Mnogo puta zamišljamo savršeno venčanje, ali stvari ne idu uvek kako se nadamo. Često se događaju i iznenađenja koja će mladenci i gosti zauvek pamtiti. Iako su venčanja s našeg popisa dobila nepredvidiv tok, zasigurno će ostati zapamćena po jedinstvenom obrtu koji ih je učinio apsolutno nezaboravnim. Ove ispovesti ljudi su anonimno objavili na društvenoj mreži Redit.

1. Mladu nije uspeo da podmiti

Mladoženjina mama je mrzela mladu. Zatim je na samom venčanju mladoženjih otac ponudio mladoj 5000 dolara da ode i da ponište brak. Mlada nije htela. To je bilo pre 30 godina, a tadašnji mladenci su i danas oženjeni i imaju dvoje dece.

2. Fotograf lud za kumom

Mladina mama nosila je haljinu sličnu venčanici i insistirala da do oltara hoda sa svojim bivšim mužem. Posle venčanja shvatili su da je fotograf bio toliko očaran kumom da je ona bila na pola fotografija, a ništa od ostatka venčanja. Ni na jednoj fotografiji nije bilo mladenaca.

3. Mlada pobegla

Mlada se uopšte nije pojavila - čekalo ju je 500 gostiju i budući suprug, naravno. No, kad su shvatili da je nema, mladoženja je odlučio da ipak održi žurku. Izjavio je - sve je ionako plaćeno, idemo da tulumarimo. Oženio je drugu ženu, dve godine kasnije.

Foto: N. Fifić/Profimedia

 

4. Drugi izbor

Na sami dan venčanja, prijateljica mladoženje mladoj je rekla da su njegovi roditelji hteli da oženi nju. No, ona ga je odbila, stoga je sadašnja mlada drugi izbor.

5. Prošnja za vreme venčanja

Dok je držao govor, kum je zaprosio kumu. Tako su totalno ukrali dan mladencima na venčanju, jer su napravili spektakl neočekivanom prosidbom.

6. Otimačina buketa

Mlada je bacala buket, a neki sredovečni čovek je gurnuo ispred svoju sredovečnu devojku i stajao pored nje kako bi se uverio da će baš ona uloviti buket. No, uleteo je u ruke male devojčice, ali ne zadugo - čovek joj je oteo buket i dao svojoj devojci, a malena je otišla sva uplakana.

7. Karate na oltaru

Nećak od mlade nosio je prsten do oltara, no umesto da sedi mirno iza mladenaca, tokom čitave ceremonije pravio je karate pokrete. Na kraju je završio na svim ključnim fotografijama u nekoj ludoj pozi, ukrao je šou kod oltara.

8. Udarac glavom

Moj verenik i ja toliko smo se smejali na samoj ceremoniji da smo se slučajno sudarili glavama.

Foto: Profimedia

 

9. Preuranjeno rezanje torte

Mama mlade je razrezala venčanu tortu pre ceremonije, kako bi je dala tetama. Kad je ova shvatila da torta više nije čitava, mama je rekla da su tete htele - nešto slatko nakon večere.

10. Nema venčani prsten

Mladoženja je kasnio 45 minuta i usred ceremonije s prstenima zbunjeno pitao - zar je trebalo da kupim još jedan prsten, pritom misleći kako joj je već kupio onaj verenički. No, rođaka je brzo dala svoj prsten mladoženji te je ceremonija mogla da se nastavi.

11. Poljubac u obraz

Na venčanju moje sestrične sve je bilo normalno, dok se mladoženja nije nagnuo prema mladoj i hteo da je poljubi. No, ona je u zadnji tren okrenula glavu, pa ju je on na kraju poljubio u obraz. Svi su ostali zbunjeni, situacija je bila neočekivana.

12. Gladan usred ceremonije

Dečak je imao oko 5 godina te je nosio prsten do oltara. No, ceremonija je bila izuzetno dugačka i mali je ogladneo. U jednom se trenutku okrenuo roditeljima i zaurlao da je gladan. Danas je taj dečak odrasla osoba te veli da ga ti porodični prijatelji i danas kad ga vide pitaju - je li gladan.

13. Skoro izgubili mladu pri rođenju

Na jednom je venčanju otac mlade usred govora izjavio kako su je skoro izgubili, još dok je bila u majčinoj utrobi. Naime, to mlada nije znala, za nju je to bio popriličan šok, kao i za goste.

14. Plati sebi večeru

Nakon što su odabrali šta će jesti, gostima je na venčanju prišla mladina majka i zamolila da joj daju po 30 evra, kako bi pokrila troškove hrane.

15. Pogrešan govor

Imam dva polubrata. Na venčanju starijeg, mlađi je održao govor u kojemu je pričao samo o tome kako je njegov brak bio loš te da je sebi uništio život. Nije uopšte pominjao mladence.

16. Javljanje na telefon

Za vreme govora mladoženjinog oca, tata njegovog prijatelja javio se na telefon i čitavo vreme glasno pričao. Ceremonija je održana u manjoj prostoriji, stoga je to bilo vrlo neugodno.

17. Promene sedenja

Mladoženjini roditelji hteli su na samoj ceremoniji da promene raspored sedenja, na šta se pobunila mladina mama, jer ovi dvoje nisu ništa platili za venčanje. Naime, mladini roditelji podmirili su sve troškove, piše Brightside.

BONUS VIDEO: