U poslednje vreme, Mira Škorić ne prestaje da privači pažnju javnosti. Nedavno je bila gost na koncertu Dragane Mirković, a kad je izašla na binu, oduševila je publiku linijom koju je dovela do savršenstva i čarobnim glasom.

Foto: Reprint Sabor

 

 

NJen ljubavni život odubek je u fokusu, a pevačica je bila u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem, sa kojim je dobila ćerku Milicu koja se 2022. godine udala.

Mira i Vasa u braku su bili punih 10 godina, a o njihovom venčanju 1995. godine brujali su svi domaći mediji. Par je nakon pune decenije ljubavi odlučio da okonča brak, a razišli su se mirnim putem, bez prevelike pompe.

Foto: Igor Marinković, Instagram printskrin/jeremiceva

 

 

Milica je krenula tatinim stopama, te je postala doktor, a Mira neretko ističe kako je uvek mnogo učila i bila odličan student, kao i da je ona njen najveći ponos.

- Milica ne voli medije i javni život, ali me podržava u svemu. Kada je bila mala, mogla sam da je prevarim za neko slikanje ili odlazak u TV emisiju, ali sada zaista ne mogu da utičem na njene odluke, donosi ih sama. Uz pomoć porodice sam uspela da uskladim posao sa majčinstvom - rekla je svojevremeno pevačica.

Foto: ATA images

 

 

Otkako su se razveli, bivši Mirin muž i ugledni beogradski hirurg retko se pojavljivao u javnosti. Međutim, na ćerkino venčanje došao je u izuzetno elegantnom izdanju, te su mnogi komentarisali da je Vasa u odličnoj formi.

BONUS VIDEO: