Vesna de Vinča udavala se dva puta. U prvom braku, sa novinarom Milanom Langom bila je sedam godina.

- Moj prvi muž je od mene bio stariji 20 godina i u njemu sam tražila oca koji je tek bio preminuo u tom trenutku. Imala sam tu sreću da rastem uz velike muške figure, šmekere, kavareljere i velike ličnosti. Od Langa sam se razvela posle 7 godina braka. Razvod, taj neuspeh je rizik da žena počne da mrzi muškarce - rekla je svojevremeno Vesna, ali je otkrila da je ona ipak zavolela ponovo.

Foto: Branko Gojković

 

Drugi muž Vesne de Vinče bio je Predrag Vitas, u koga je, kako sama kaže, bila ludo zaljubljena.

 

 

- Najlepši čovek u bivšoj Jugoslaviji u kojeg su mnogi bili zaljubljeni. Imao je te divne, plave oči kojima me je osvojio, kao iz vikend ljubavnog romana. Imao je apolonsku lepotu. Bio mi je učitelj, ljubav, sve - rekla je Vesna otkrivši da joj je prvi brak bio lekcija, a drugi savršenstvo.

 

 

Predrag je prerano napustio Vesnu, a njegovu smrt, ona već 26 godinA oplakuje u sebi. Od kada je postala udovica obukla je crninu koju i danas dostojanstveno nosi.

‒ Crno sam počela da nosim kao udovica, kada je 1998. godine preminuo moj suprug Predrag Vitas. Ja sam i dalje u crnom. Sudbinu sam pretvorila u svoj stil - ispričala je za medije.

BONUS VIDEO: