Glumica Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić posle više od 15 godina ponovo su rame uz rame odigrali glavne uloge u filmu Jorgovani. Inače, film je predstavljen je u okviru glavnog takmičarskog programa 52. Međunarodnog filmskog festivala FEST.

Foto: Jutjub printskrin/Adria Film/ Centar film

 

 

Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza, Katarina (Sloboda Mićalović) i Igor (Ivan Bosiljčić) susreli su se jedne večeri na dodeli nagrade za najbolju domaću seriju.

Prisutni su i ostali članovi ekipe, koji nas vode kroz zamršene odnose iz kojih je jasno da je njihov život veća melodrama od one koju su snimali.

Foto: ATA images

 

 

Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić nisu samo kolege već i jako dobri prijatelji, a glumica je otkrila i da su njih dvoje odavno prevazišli to šta ljudi misle.

- Boske i ja imamo toliko poverenja jedno u drugog da smo mi davno prešli tu granicu šta ko misli i da li mene partner sada procenjuje i da li sam ja dobro odigrala ili nisam - rekla je Sloboda, pa dodala:

Foto: ATA images

 

 

- Mi smo nekako otišli u neki drugi nivo, gde možemo da se toliko zaigramo da nama bude lepo, da mi budemo zadovoljni scenom, kasnije i reditelj, a nadamo se i publika - priznaje ona.

(Alo)

BONUS VIDEO: