Tokom sinošnje večeri, veliku pažnju je privukla Dragana Kosjerina svojim stajlingom, u srebrnoj haljini i srebrnim čizmama preko kolena. Slaven Došlo se pojavio u crnom odelu, a pored Dragane se pojavio u vidu holograma, tačnije u umanjenoj verziji. Korisnici Tvitera rešili su da se našale na račun voditelja. 

 

 

- Kad se pojavi uživo lik koji je na Tinderu rekao da je visok 180.

- Kad mi kaže da je 185 pa se vidimo uživo.

Osim voditelja, publika je zapazila stajling Lene Kovačević koja se pojavila sa turbanom na glavi i u šljokičavoj haljini izvela pesmu "Zovi me Lena".

Zbog turbana uporedili su je sa Riskom iz  "Porodičnog blaga", ali i sa Sekom Aleksić. 

 

 

Mladi pevač Filarri se pojavio u beloj haljini na nastupu dok je izvodio svoju pesmu "Ko je ta žena?", a zbog stajlinga se našao na meti kritika od strane pevača Slobe Radanovića koji je izjavio da ne želi da pobedi muškarac u haljini.

Mnogi su bili oduševljeni promenom koju je Zorja Pajić napravila, pa su je uporedili i sa Sanjom Vučić.

 

 

- Zorja za sad osvaja žiri, a Breskvica publiku. E kad se ubace Teya Dora i Konstrakta neka nam je Bog u pomći.

Breskvica i Konstrakta su se plasirale u finale, a za pesmu mlađe koleginice Konstrakta je istakla da je stilski ne poznaje. Mnogi navode da su od Anđelinog nastupa učekivali više kad je reč o scenografiji. 

 

 

- Ja i dalje ne mogu da verujem da je obukla OVO i ova krila zalepljena lepkom...

Među favoritima za pobedu na "Pesmi za Evroviziju 2024" ove godine našli su se Breskvica, Konstrakta, Zorja Pajić.

Tokom druge polufinalne večeri "Pesme za Evroviziju 2024" u četvrtak će se predstaviti po 14 takmičara, a takmičenje možete gledati od 21 čas na RTS-u.

BONUS VIDEO: