Ana Nikolić je na svom Instagram profilu objavila fotogtafiju kojom objavljuje novi album, a poznavajući pevačicu, često ume da i otkaže projekte koje je ranije pripremala. Na fotografiji za novi album našlo se i nekoliko novih pesama.  

 

 

Zbog Aninih odluka, ni danas nije poznato da li će se gala koncert održati u Areni ili ne. 

Novi album nosi naziv "Hvala, doviđenja", a nazivi pesama na njemu su "Ne bi Ana bila Ana", "Rezistentna", "Konjak","Ludnica", "Mislio je na mene", "Istina je", "Zlopamtilo", "Hvala, doviđenja".

- Vaša ljubav i podrška su mi dali snagu da nastavim dalje i ne odustanem. Zato sam odlučila da ovaj album posvetim upravo vama - mojim vernim fanovima. Svaka pesma na ovom albumu nosi deo mog srca i posvećena je vama, za sve trenutke koje smo zajedno prošli. Hvala, doviđenja. Vaša Ana Nikolić - poručila je pevačica.

"Dok vi pljujete po njoj, žena snima hitove. Srećno", "Konačno, bilo je vreme", "Ana kao nekad", "Ko joj je ovo na naslovnoj? Ne liči na nju?!", "Ko je na slici?", "možda bi bilo dobro da fotošop svuda bude isti", To zapuši svima usta", "Sofija Milošević nikad lepša"... samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO: