I ovog puta joj je glavni saradnik u komponovanju bio njen suprug Lazar Pajić koji joj je ujedno i najveća podrška u karijeri.

Foto: RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

 

Zorja je često pominjala supruga u intervjuima, a istakla je da joj je on i velika inspiracija.

– Stalno slušam, preslušavam i gledam nastupe i razmišljam gde se ja tu pronalazim i onda inspiraciju crpim iz svoje glave. I naravno iz mog supruga, moje najveće podrške – rekla je Zorja za Glossy jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lazar Pajic (@maestrolaki)

 

Zorja, čije je pravo ime Zorica i pre udaje se prezivala Joksimović, u braku je od 31. avgusta 2019. godine, a kako vreme prolazi njihova ljubav sve je jača, pa su oni odličan tandem na svim poljima.

– Moja podrška, moj prijatelj, moja sreća, moja ljubav! Kad bi na svetu bilo malo više ljudi kao što si ti, svet bi bio bolje mesto! – napisala je pevačica jednom prilikom na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lazar Pajic (@maestrolaki)

 

Inače, Zorjin dever je poznati glumac Milan Jelen Pajić, koji ju je ponosno hvalio nakon njenog prvog nastupa na Pesmi za Evroviziju.

– Snajka je čudo, ona će tek da pokaže šta ume, ovo nije ništa. Htela je da dopre do publike i u dogovoru sa mojim bratom, odlučili su se da to bude preko emisije ''Zvezde Granda'' – rekao je glumac.

BONUS VIDEO: