Martina se na sceni pojavila u veoma slobodnom izdanju, te sa dve igračice izvela numeru "Da me voliš", ali publika i žiri, po svemu sudeći, nisu bili oduševljeni onim što je spremila.

Ona se sad oglasila i istakla da je emotivno reagovala na sve što se dogodilo juče.

Foto: ATA images

 

 

- Dragi moji svi, draga moja publiko... Kao što sam uvek bila iskrena prema vama, često i na svoju štetu, biću i sada. Ako mislite da me vaši komentari ne dodiruju, varate se. Rasplakali ste me dobrotom i podrškom koju ste mi dali za ovaj nastup na PZE, koji mi je toliko bio potreban, posle bure koja se podigla oko mog imena. Niste ni svesni koliko ste mi vetra dali u leđa i sve sam ovo izdržala da vas ne izneverim, napisala je Martina.

 

 

- Obećavam da ću uzvratiti duplo i dati sve od sebe da komponujem i pišem pesme osluškujući vaša srca i vaše senzibilitete. U vremenima u kojima živimo, gde se dobrota teško probija, učiniću sve što je u mojoj moći da vam makar i dva minuta, koliko traju pesme, ulepšam život i na trenutak vas sklonim od svakodnevnice. Moj talenat je u vašoj službi i dajem vam ga na dar. Sve vas voli vaša Martina Vrbos, dodala je ona na društvenim mrežama.

Foto: ATA images

 

 

U finale su, podsetimo, iz prvog polufinala prošli: Marko Mandić, Breskvica, Zorja, Mira, Bojana i David, Lena Kovačević, Hristina i grupa "Keni nije mrtav".

BONUS VIDEO: